Hava Durumu

'Ne dedin sen' deyip tokatlamıştı! Böyle seslendi...

Yıllar önce programda Hande Ataizi'ye tokat atan Sevda Demirel, bugün katıldığı magazin programında Ataizi'ye barış çağrısında bulunarak, "Ölümlü dünya, gel barışalım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Ne dedin sen' deyip tokatlamıştı! Böyle seslendi...

Kim Kardashian'a benzemek için burnunu küçültüp, yüzündeki dolguları çıkarttıran Sevda Demirel, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Hande Ataizi'ye yıllar önce tokat atan Demirel, canlı yayında zeytin dalı uzattı.

"ÖLÜMLÜ DÜNYA, GEL BARIŞALIM"

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına katılan Sevda Demirel canlı yayında Hande Ataizi'ye seslendi ve "Gel barışalım artık, elimi geri çevirme" dedi. Sevda Demirel sözlerine şöyle devam etti: "Tokat olayı artık bitsin istiyorum. Ben Hande'ye barış mesajları da yolladım, ölümlü dünya sonuçta. O tokatın ardından 20 yıl geçti. Aslında biz ikimiz çok iyi partner olabilirdik.

"SENİ ÜZMEK, CANINI ACITMAK HİÇ İSTEMEZDİM"

Hande'ciğim 20 sene geçti. Zannediyorum çok olgunlaştık artık. Kocaman hanımlar olduk. Seni üzmek, canını acıtmak hiç istemezdim. Biliyorum sen de o sözcükleri bana kullanmak istemezdin. Bence ikimiz de o görüntülerden hiç memnun değiliz, o görüntüler ikimizi de çok zedeledi."

NE OLMUŞTU?

Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasındaki husumet yıllar önce bir programda başlamıştı. Sevda Demirel, Hande Ataizi'ye tokat atmıştı. Cem Davran Hande Ataizi'ne imalı bir şekilde "çok sevdiğin bir arkadaşın konuğumuz" dediğinde Hande Ataizi'nin yüzü buruşmuştu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.