Hava Durumu

Le Guen: ''Ne istifası?''

Ligde kazanamama serisini 8 maça yükselten Bursaspor'da Paul Le Guen bırakmayı düşünmüyor...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: ''Ne istifası?''

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

OYUNCULARINI KORUDU

Spor Toto Süper Lig'de galibiyet hasretini 8 maça çıkaran Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen, Yeni Malatyaspor'a karşı alınan beraberliğin ardından değerlendirmede bulundu. Bursa'da sevildiğini hissettiğini ifade eden Le Guen, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Oyuncularım tamamen motivelerdi ama yetmedi. Etkili değildik, çok fazla orta yaptık, pozisyon bulduk ama bunun ödülünü alamadık. Oyuncularıma herhangi bir eleştiri getiremem. Savaşma ruhunu ortaya koydular. Oyuncularımla ilgili yapacağım eleştiri yok. Çok çalışacağım. Her gün çok çalışıyorum. Kulüpte çok zaman geçiriyorum. Gelecekle alakalı planım çalışmaya devam etmek. Başımı dik tutmak zorundayım. Devam edeceğim. Burada mutluyum. Sevildiğimi hissediyorum. Liderliğimi koyduğumu hissediyorum" diye konuştu.

YİNE HAYAL KIRIKLIĞI

Yaşanan puan kayıplarının ardından birçok kez "Hayal kırıklığı yaşadım" diyen Paul Le Guen, dünkü maçtan sonra yine aynı duyguları yaşadı.
Le Guen, "Sonuç hayal kırıklığıydı ama oyuncularımla alakalı çekincem yok. Onların performansıyla ilgili hayal kırıklığım yok. Belki de gol atmalıydık, bu oyunumuzu sonuca çevirmeliydik ama daha öncekilerle aynı bir hayal kırıklığı değil. Her zaman sorumlu hocadır. Hocadan kaynaklanır. Sizce oyuncular savaşmadılar mı? Belki de sorun diye gördüğümüz bir şeyin çözümü başka bir yerde olabilirdi. Oyuncularımın üzülmediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz" dedi. Fransız çalıştırıcı "İstifa etme düşünceniz var mı?" sorusuna ise, "İstifa nasıl edebilirim? İki yıllık anlaştım. Burada kalmak için motivasyonum çok yüksek. Elimden geleni yapacağım. Çok garip bir soru" şeklinde cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.