Hava Durumu

Ne maçtı ama!

17 Yaş Elit 2. Grup 3. haftasında son dakika-ları nefesleri kesen maçta 9 kişi kalan Atıcılarspor, Gürsu Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne maçtı ama!

Ligdeki iki puansız takımı karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Atıcılarspor oldu. 9 kişi kaldığı müsabakada pes etmeyip rakibi Gürsu Belediyespor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Mavi Beyazlılar, ligdeki ilk üç puanını hanesine yazdırmayı başardı. Atıcılar-2 Sahası'nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Gürsu ekibi Muhammed'in attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra hemen toparlanan ev sahibi takım Adnan'ın ayağından bulduğu şık golle maçta eşitlik sayısını buldu ve skora denge geldi 1-1.

2 KIRMIZI KART GÖSTERDİ

Skor 1-1 iken karşılaşmanın hakemi Atıcılarspor'dan Emre'yi kırmızı kartla oyun dışından bıraktı. Müsabakada 10 kişi kalan Atıcılarspor, hız kesmedi ve karşılaşmanın ikinci yarısında Adnan ile bir gol daha buldu ve mücadelede 2-1 öne geçti. Bu golün hemen ardından ev sahibi ekipte Oğuzhan, gole giden rakibini düşürdüğü için direkt kırmızı kart gördü ve Atıcılarspor maçta 9 kişi kaldı. Konuk ekip son dakikalarda ceza sahası içinde kazandığı endirekt serbest vuruşta direğe takıldı ve mücadele Atıcılarspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. n Samet Zinciroğulları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.