Hava Durumu

Ne olacak bu Serdar'ın hali?

Ali Ay yönetimi Serdar Aziz’i elden çıkarmak için tüm girişimleri yaparken Beşiktaş ve Galatasaray’ın rakamları beklentinin altında kaldı. Fulham 4 milyon Euro’luk teklife son olarak 2 milyon Euro da bonus ekledi. Ancak Serdar da İngiliz ekibini istemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 04:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 04:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne olacak bu Serdar'ın hali?
HER SENARYO DEĞERLENDİRİLİYOR

Bursaspor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Bursa’ya bir gün rötarlı gelecek olması kritik transfer görüşmesinin de ertelenmesine neden oldu. Başkan Ali Ay ve Hamzaoğlu’nun bugün bir arayla gelmesi bekleniyor. Yeşil Beyazlılar’ın gündemindeki en büyük sorun ise Serdar Aziz’in durumunun belirsizliği. Yönetim tecrübeli futbolcuyu elden çıkarmak için tüm hesapları yaparken, aksi senaryoyu da göz ardı etmiyor. Serdar Aziz takımda kalırsa onun tekrar adaptasyonunu sağlamak Bursaspor’da gelecekteki en önemli konu başlıkları arasında yer alacak. Serdar takımdan ayrılırsa kaptanlık için en büyük aday ise Pablo Martin Batalla. 

CHAMPIONSHIP’İ İSTEMİYOR

Serdar Aziz’le ilgili Beşiktaş ve Galatasaray’ın Bursaspor’a sundukları teklif beklentinin çok altında. Her iki kulüp de UEFA’nın finansal yaptırımları nedeniyle Yeşil Beyazlılar’ın istediği 6 milyon Euro seviyelerine çıkamıyor. Serdar için bir ara Inter nabız yoklamış, ancak İtalyan ekibinin girişiminin arkası gelmemişti. Tecrübeli stoperi isteyen Fulham da 4 milyon Euro’luk teklifine 2 milyon Euro da bonus ekledi. İngiliz ekibi eğer önümüzdeki yıl Championchip’te şampiyonluğa ulaşıp Premier Lig’e çıkarsa bahsi geçen bonus Bursaspor’a ödenecek. Ancak Serdar Aziz de Fulham’ın Championship’te yer alması nedeniyle İngiltere’ye gitmeye sıcak bakmıyor.   

Süha Gürsoy'un özel haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.