Hava Durumu

Ne olacak bu Yeşil Bursa'nın hali

TFF 3.Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa, sahasında oynadığı maçta Darıca Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Konuk ekibin golünü 30. dakikada Halil Çelik kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne olacak bu Yeşil Bursa'nın hali

Haber/Samet Zinciroğulları

Yeşil Beyazlılar kritik maçtan puansız ayrıldı ve ligde galibiyet özlemini 8 maça çıkardı.

KONUK EKİP İYİ BAŞLADI

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 13. hafta mücadelesinde evinde Darıca Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Kocaeli ekibi 10. dakikada Halil Çelik ile net pozisyonu değerlendiremedi. Ataklarını sürdüren konuk ekip ani gelişen hücumda Halil Çelik'in 30. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

POZİSYONA GİRMEKTE ZORLANDI

İkinci yarıya beraberlik golünü bulma umuduyla çıkan Yeşil Bursa, güçlü rakibi karşısında ciddi pozisyon üretmekte zorlandı. 67. dakikada konuk ekip kullandığı köşe vuruşunda Cem Tosun'un kafa vuruşundan sonuç alamadı. Yeşil Beyazlılar 90. dakikada Samet Taş ile beraberlik golüne yaklaşsa da başarılı olamadı ve mücadele Kocaeli ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Pilot, ligde 8 puanda kaldı ve galibiyet özlemini 8 maça çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.