Hava Durumu

Ne yaptın Aziz'im!

Avrupa yolunda önemli bir adım atmak için Kasımpaşa karşısına çıkan Bursaspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Genç stoper ilk pozisyonda adamını kaçırdı, ikincisinde de topu adeta Uche’ye hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne yaptın Aziz'im!

Bursaspor, ilk 25 dakikasını çok iyi oynadığı ancak sonunu getiremediği maçı Serdar Aziz’in iki büyük hatasıyla 2-0 kaybetti. Yeşil Beyazlılar topa sahip olarak maça başlarken, 5.dakikada ilk tehlikeli atağını Belluschi ile gerçekleştirdi ancak Elyasa son anda müdahale etti. 7.dakikada Arjantinli bu sefer yaklaşık 25 metreden şansını denedi ancak top az farkla auta çıktı. Ev sahibi takım ilk tehlikeli atağını 11.dakikada gerçekleştirdi. Halil’in pasında Uche’nin vuruşu doğrudan auta çıktı. Baskısını sıklaştıran Timsah’ta 24.dakikada Batalla’nın ceza yayı üzerinden vuruşunu kaleci Isaksson son anda kornere çeldi.

IBRICIC BOŞ KALDI

Mücadelenin 26. dakikasında Kasımpaşa golü buldu. Kerem Şeras’ın ortasında Ibricic kafa vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. Son saniyelerde kullanılan kornerde Pinto topu önünde buldu ve sert vurdu. Ancak Isaksson meşin yuvarlağı çelmeyi başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da etkisiz bir görüntü çizdi. Maçın 90+4. dakikasında ilk golde olduğu gibi yine Serdar’ın büyük hatasında Uche topu kaptı ve skoru 2-0’a getirdi. Mücadele de 2-0 sona erdi.

Karaman’ın kâbusu

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın Kasımpaşa’ya karşı deplasmandaki şanssızlığı devam ediyor. Bu maçla birlikte 6.kez Lacivert Beyazlılar’la karşılaşan tecrübeli çalıştırıcı, 3. mağlubiyetini aldı. Karaman’ın toplamda ise 2 galibiyeti, 1 beraberliği, 3 de yenilgisi bulunuyor. Hikmet Karaman’ın çalıştırdığı takımlar, Kasımpaşa’ya deplasmanda gol atma başarısı gösteremedi.

Üçüncü yenilgi

Bursaspor’un tarihte Kasımpaşa karşısında ezici üstünlüğü olmasına karşın rakibine mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar ile Lacivert Beyazlı takım toplamda 18 kez karşı karşıya geldi. Bursaspor’un bu maçlarda 15 galibiyeti, 3 mağlubiyeti bulunuyor.

Golcüler suskun

Bursaspor’un forvet hattını oluşturan Sebastian Pinto ve Stanislav Sestak Kasımpaşa karşısındaki etkisiz futbollarıyla dikkat çekti. Pinto maçın 63.dakikasında yerini Ferhat Kiraz’a bıraktı. Sestak ise 90’da Ömer Erdoğan ile değişerek kulübenin yolunu tuttu.

Bursaspor’daki son gelişmeler Markaj'da

AS TV'nin ekran klasiği Markaj haftaya yine damgasını vuracak. Bu akşam saat 20.30'da başlayacak Markaj'da Yeşil Beyazlılar’ın deplasmanda aldığı Kasımpaşa mağlubiyeti masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'ın konukları, Ahmet Suphi Evke, Adem Vural ve Erkan Öncel.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.