Hava Durumu

Ne yaptın Erdemli!

Geçen hafta Zaferspor'u deplasmada 2-1 mağlup edip moral depolayan Nilüfer Erdemlispor, bu hafta sahasında oynadığı karşılaşmada lider Gebzespor'a 3-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne yaptın Erdemli!

HABER I Özgün DOĞAN I

Bölgesel Amatör Lig 17. hafta mücadelesinde Nilüfer Erdemlispor, güçlü rakibine direnemedi. Nilüfer Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Gebzespor'a 3-0 mağlup olan Mavi Beyazlılar, alt sıralardan kurtulma ümidini zora soktu. Mücadeleye istekli başlayan taraf ev sahibi olsa da orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda her iki takım'da ciddi pozisyon üretmekte zorlandı ve soyunma odasına her iki takım da golsüz eşitlikle gitti: 0-0.

Müsabakanın ikinci yarısının hemen başında Gebzespor'da Saruhan Yazgın, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Konuk ekip 10 kişi kalsa da ataklarına devam etti ve 70. dakikada Alper Aydın'la 1-0 öne geçti. 75. dakikada Erdemlispor'da Tolunay Son topu kendi ağlarına gönderdi ve durum 2-0 oldu. Maçın son dakikalarında Mykolo Ahapov ile bir gol daha bulan Gebzespor 3-0'lık skorla sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.