Hava Durumu

Ne yaptın Fatih Hoca!

Yeşil Beyazlı camiada Sivasspor’a karşı alınan farklı mağlubiyetin yanı sıra A Milli Takım’a davet edilen futbolcuların performansları da eleştiriliyor. Akıllara, “Futbolcuların kafaları Milli Takım’da mı kaldı?” sorusu geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2015 06:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2015 06:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne yaptın Fatih Hoca!
Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında Sivasspor’a 4-1 mağlup olan Bursaspor’da ağır yenilginin yankıları sürüyor. Oldukça kötü bir performans ortaya koyan ve maç içindeki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Yeşil Beyazlı futbolcuların, karşılaşma sonrası da ağızlarını bıçak açmadı. Bursaspor camiasında ise farklı mağlubiyetin yanı sıra A Milli Takım aday kadrosuna çağırılan isimlerin ortaya koyduğu kötü performans tartışılıyor.

BÜYÜK GURUR YAŞATTI

A Milli Takım'ın 28 Mart'ta deplasmanda Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının aday kadrosu
maçtan bir gün önce açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursa’yı onurlandıran, Bursaspor camiasını da sevince boğan bir karar vererek 5 Yeşil Beyaz futbolcuyu (Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen) davet etti.

BİR GÜN ÖNCE AÇIKLANDI

Hollanda maçı sonra Lüksenburg’la oynanacak olan özel maça da Enes Ünal’ı çağırarak 6 Timsah’a gurur yaşatan Terim’in bu kararı Bursaspor’a yaramadı. Sivasspor maçından bir gün önce açıklanan aday kadro sonrası futbolcuların performanslarında gözle görülür bir düşüş yaşandı. Yeşil Beyazlı camiada ise akıllara, “Futbolcuların kafaları Milli Takım’da mı kaldı?” sorusunu getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.