Hava Durumu

Nefes kesen tırmanış

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan Ulusal Tırmanış Yarışları başladı. Yaklaşık 250 sporcunun katıldığı yarışmalar nefes kesen görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nefes kesen tırmanış
Nilüfer Belediyesi, Bursa’da yine önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Geçen yıl yerel anlamda düzenlenen Görükle Spor Parkı’ndaki tırmanış yarışları bu yıl ulusal boyuta taşındı. İki gün sürecek olan Nilüfer Belediyesi Ulusal Tırmanış Yarışları nefes kesen mücadelelere sahne olurken, Bursa ve çevre illerden yaklaşık 250 sporcunun yer aldığı yarışmalara milli ve Türkiye şampiyonu sporcular da katıldı.



ZAMANA KARŞI MÜCADELE


15 yaş  üstü erkek ve kadın lider tırmanış disiplini kategorilerinde mücadele eden sporcular, zorlu parkurda zamanla da yarıştı. Özellikle kadınlar performansıyla dikkat çekerken, ortaya film sahnesi gibi kareler çıktı. Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa Temsilciliği’nden hakem ve gözlemcilerin değerlendirmelerde bulunduğu yarışmalarda bugün final müsabakaları yapılacak. Organizasyon ödül töreniyle sona erecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.