Hava Durumu

Neler oluyor size

Alt liglerde mücadele veren Bursa ekiplerinden Orhangazi Belediyespor ve Yeşil Bursa gruplarında küme düşme hattında yer alırken, Karacabey Birlikspor ise son 7 maçında 1 galibiyet alabildi ve Play-Off hedefinden uzaklaştı. TFF 2.Lig'deki tek temsilcimiz İnegölspor ise ilk yarının son maçlarında gösterdiği başarılı performansla Bursa takımları içerisinde hâlâ hedefi olan tek takım konumunda yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neler oluyor size

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

Bursa'nın profesyonel olarak alt liglerde mücadele eden 4 takımı bulunuyor. Orhangazi Belediyespor, Karacabey Birlikspor, Yeşil Bursa ve İnegölspor. Fakat bu takımların performansı ikinci yarıda da bu şekilde devam ederse maalesef profesyonel takım sayısı düşecek gibi duruyor. Bursaspor'un Pilot takımı olan Yeşil Bursa'nın hali sıkıntılı. Sezon başında Turhan Şen'e ait olan teknik direktörülük koltuğu, alınan kötü sonuçlar nedeniyle 8. haftadan itibaren Beyhan Çalışkan'a geçti. Sezon içerisinde sakatlıklarla boğuşan ve bir ara ligde 9 hafta galibiyete hasret kalan Yeşil Beyazlılar, Devrim Çetin'in sportif direktörlüğe getirilmesiyle bir hava yakalasa da ilk yarıdaki son maçında Diyarbekirspor'a 1-0 mağlup oldu ve ikinci yarı öncesi kümede kalma umudunu zora soktu.



OrhangaziBelediyespor'da ise durum Yeşil Bursa'dan hallice. Stadyumundaki bakım çalışması nedeniyle maçlarını Yalova'da oynayan ve sezonun ilk yarısındaki 17 karşılaşmaya 3 farklı teknik direktörle çıkan Kırmızı Siyahlılar, bu müsabakalardan sadece 2 galibiyet çıkarabildi.

Teknik adam Zafer Yiğit ile sezona başlayan Bursa ekibinde, 9. haftada takımın başına Nevzat Dinçbudak geldi. 6 hafta görevinin başında kalan tecrübeli çalıştırıcı, Bursa temsilcisiyle çıktığı 6 maçta galibiyet alamazken, 14. haftada görevine son verilen Nevzat Dinçbudak'ın yerine Cevdet Uzunköprü takımın başına getirildi.

Yönetimsel olarak da ciddi sıkıntılar yaşayan Kırmızı Siyahlılar'da olağanüstü kongre kararı alınırken, Orhangazi Belediyespor, sezonun ilk yarısında sadece 14 puan toplayabildi ve küme düşme hattında yer aldı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve üst üste aldığı galibiyetlere Play-Off hedefi doğrultusunda ilerleyen Karacabey Birlikspor ise ilk yarının son 7 maçında sadece 1 galibiyet alabildi ve hedefinden uzaklaştı.

Geçtiğimiz hafta takım içerisinde huzursuzluk oluşturduğu gerekçesiyle teknik direktör Fethi Çokkeser ile yollarını ayıran Bursa ekibi, teknik direktörsüz çıktığı 17. hafta maçında Çorum Belediyespor'a 2-1 kaybetti ve ilk devreyi moralsiz kapattı. Turuncu Mavililer'de Batuhan Er attığı 7 gol ile dikkat çekerken, Bursaspor'dan kiralık olarak forma giyen Sedat Dursunda istikrarlı görüntüsüyle beğeni topladı. Şu anda yeni teknik patron arayışında olan Turuncu Mavililer, 17 hafta sonunda 6 galibiyet ve 5 beraberlikle kendisine 8. sırada yer buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.