Hava Durumu

Nerede kalmıştık?

Yeşil Beyazlılar konuk olduğu Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 61-60 mağlup ederek üst üste 10'uncu maçını kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nerede kalmıştık?
SERİYE DEVAM

Erkekler Basketbol 2'nci Lig B Grubu'nda mücadele eden Bursaspor, sezonun ikinci devresinin ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu. Liderlik mücadelesi veren Yeşil Beyazlılar, galibiyet serisini 2'nci devrede de sürdürmek için çıktığı müsabakada 61-60'lık skorla kazanan taraf oldu. Karşılaşmaya Kerem Gülmez, Serhan Kavut, Onur Sonsırma, Salih Uğraşan ve Melih Kapucu beşiyle başlayan Bursaspor, ilk periyodu 23-16 geride tamamladı. İkinci çeyreğe hızlı başlayan Potanın Timsahları devre arasına 36-30 önde girdi.

ZOR OLDU

İkinci yarının ilk basketini ev sahibi ekipten Recai Öztürk atarken Bursaspor Salih Uğraşan ile cevap verdi.  Çeyreğin son bölümlerinde Can Uzun, Özgür ve Onur Sonsırma ile sayılar bulan Yeşil Beyazlılar son çeyreğe 51-43 önde girdi. Potanın Timsahları final periyodunda Özgür Şahin ve Can Uzun’un üçlükleriyle korumaya çalışsa da ev sahibi ekip üst üste bulduğu sayılarla farkı eritti. 61-58. 
Bitime 40 saniye kala Çağıl’ın başarılı sayısı ile fark 1’e indiren ev sahibi ekip başka sayı bulamayınca Bursaspor parkeden 61-60’lık galibiyetle ayrıldı. 

Kapucu’dan double double

Yeşil Beyazlılar’da en skorer oyuncu 12 sayıyla Can Uzun oldu. Melih Kapucu 11 sayı 10 ribaunt ile double double yaptı. Sahanın en skorer ismi ise Mersin Büyükşehir Belediyespor adına 24 sayı kaydeden Recai Öztürk oldu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.