Hava Durumu

Nereden çıktı bu menajerler?

Stephane Badji için İstanbul'a giden Bursaspor heyeti, karşıların-da çok sayıda menajeri bulunca anlaşmadan masadan kalktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nereden çıktı bu menajerler?

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Bursaspor'da transfer harekatı tüm hızıyla sürerken önceki gün İstanbul'da Stephane Badji için pazarlık masasına oturuldu. Geçen sezon Kayserispor'da kiralık oynayan Senegalli futbolcu için futbol direktörü Mustafa Er ve yönetim kurulu üyesi Ebubekir Keskin ummadıkları bir durumla karşılaştı. Bursaspor heyeti Badji için oturdukları pazarlık masasında karşılarında birçok menajeri görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Görüşmede bu nedenle herhangi bir ilerleme kaydedilmedi.

BONSERVİSİ ANDERLECHT'TE

Bursaspor heyeti şimdi yeni bir strateji ile bu transferi bitirmenin formüllerini arayacak. Bonservisi Belçika'nın Anderlecht kulübünde olan ve sözleşmesi 2019'da sona erecek Stephane Badji'nin doğrudan kulübüyle temasa geçmeyi planlayan yönetim ortaya çıkan çok sayıdaki menajeri bertaraf etmeye çalışacak. Anderlecht'in Badji için bonservis bedeli olarak 1,5 milyon Euro istediği gelen ilk bilgiler. Bursaspor bu rakamı aşağıya çekerek oyuncunun transferini bitirmeye çalışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.