Hava Durumu

Nereye gidiyorlar?

Muhammed Şengezer ve Umut Meraş'ın takımda kalacaklarını açıklayan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Umut nereye gidecek. Durun bakalım daha bekleyin. Yönetim Muhammed'le sözleşmeyi yapar. Muhammed'i kim istemez ki. İkisi de çok para eder" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nereye gidiyorlar?

DEĞER OLARAK ÜSTÜNE KATAR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Antalya kampında adı transfer haberlerinde geçen iki futbolcusu, Umut Meraş ve Muhammed Şengezer hakkında konuştu. Net ifadeler kullanan Aybaba ilk olarak Umut Meraş'a değindi. Genç futbolcusunun performansının ortada olduğunu belirten Samet Aybaba çıkan transfer haberleri üzerine de, "Umut nereye gidecek. Durun bakalım daha bekleyin. Umut istensin, istenilmesi de normal ama daha fazla istenir. Dolu dolu bir oynasın ondan sonra. Onun gidişi belli, doğruya doğru gidiyor. Değer olarak gittikçe üstüne katar." diye konuştu.

YÖNETİM SÖZLEŞMEYİ YAPACAK

Samet Aybaba henüz sözleşme yenilemeyen Muhammed Şengezer'in de takımda kalacağını açıkladı. Aybaba, "Yönetim Muhammed'le sözleşmeyi yapar. Yapacaklar da. Muhammed'i kim istemez ki. Ben bir takımda yönetici olayım. 'Al bu parayı sözleşmen bitene kadar oyna ya da oynama, sözleşmen bitince de benimlesin' derim. Muhammed bu tarz bir oyuncu işte. Böyle oyuncuların şöyle düşünmesi lazım; Ben hem işimi yapayım hem de bana bu şansı veren kulübüme de katkı yaparak gideyim. Her şey vicdana dayanıyor. Muhammed de Umut da çok büyük para eder." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.