Hava Durumu

Neron Yine Yaktı

Eskişehir'in Somalili sığınmacısı geceyi alevlendirdi. Eskişehir'de gece geç saatlerinde çıkan iki yangın emniyet güçlerini ve itfaiyeyi ayağa kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neron Yine Yaktı
İlk yangın, Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun yanında bulunan kafede meydana geldi. Olay yerinden geçen vatandaşlar Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Emniyet güçlerine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kafeyi söndürmek için büyük çaba sarf ettiler. İtfaiye ekipleri kafe yangınını söndürmeye çalışırken Kırmızıtoprak Mahallesi Adatuna Sokak'ta bir yangın daha çıktığı haberi geldi. Boş ve kullanılmayan binada çıkan yangın sebebiyle apartman boşaltıldı. Olay yerine gelen emniyet güçleri yanan metruk binanın yanında bulunan apartman sakinlerinin zillerine basarak evlerinden çıkmaları konusunda uyardılar.

Olay yerine gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını daha da büyümeden önlediler. Mahalle sakinleri ise, aynı yerde üç gün öncede yangın çıktığını ve itfaiye ekiplerinin söndürdüğünü söylediler.

Yangın çıkan metruk binanın köşe başındaki marketin kamera görüntülerini izleyen emniyet güçleri yangını çıkartan kişinin Khıdır Abdullah (19) olduğunu tespit ettiler. Emniyet güçleri Khıdır Abdullah'ı yakalayarak Eskişehir Devlet Hastanesi getirerek sağlık kontrolünden geçirdiler.

Khıdır Abdullah geçtiğimiz aylar içerisinde Eskişehir Valiliğini yaktığı gerekçesiyle adliyeye sevk edilmişti.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.