Hava Durumu

Neşeli günler!

Bursasporlu futbolcular Süper Lig yolunda kalan 6 maçın hazırlıklarını sürdürürken, objektiflere yansıyan neşeli görüntüleri camiaya moral aşılıyor. Yeşil Beyazlılar şampiyonluk söylemini dillerinden düşürmüyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2020 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2020 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neşeli günler!

ÜZÜLMEZ ÇOK MUTLU

Süper Lig yolunda kalan 6 maçın hazırlıklarına 8 Mayıs'tan bu yana özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde devam eden Bursaspor'da teknik heyet ve futbolcuların neşeli hayli yerinde. Takımda şu ana kadar yapılan Kovid-19 PCR Testlerinde negatif sonuçların alınması, Seleznov'un dışında herhangi bir sakatlık sorunu yaşanmaması, sezonu kapattıkları açıklanan Serdar Özkan ve Ramazan Keskin'in yeniden takıma dönmesi Yeşil Beyazlılar'ın yüzünü güldürüyor.

İŞLERİ DAHA KOLAYLAŞTI

Futbolcuların salgın öncesi üst üstie yaşanılan puan kayıpları nedeniyle kaybolan özgüvenlerinin yeniden kazanılması ve dillerinde sürekli şampiyonluk söylemi olması teknik direktör İbrahim üzülmez ve ekibinin motivasyon anlamında işini kolaylaştırdı. Hemen her antrenman kıran kırana geçerken, oyuncuların neşeli halleri de objektiflere yansıyor. Futbolcuların bu pozitif görüntüsü Süper Lig özlemi çeken camiaya da kalan maçlar öncesi moral aşılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.