Hava Durumu

Neslihan Atagül'ün acı günü

Neslihan Atagül'ün otobüs şoförü babası Yaşar Şener Atagül, evinde fenalaşıp yaşamını yitirdi. Dünkü cenazede komşuları, 'Babasıyla ilgilenmedi' dedikleri genç oyuncuya tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neslihan Atagül'ün acı günü
Oyuncu Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül(56), dün arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede vefat etti. Olay sonrası mahalle karıştı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşı Hüseyin Kurt, ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ü suçladı:

'Şener'in kapısını kırdık içeri girdik. Hastanedeyken ailesine haber verdik, ilgilenmediler. Neslihan, hastaneye gelip 10 dakika kaldı, gitti. Şener'le hiç ilgilenmiyorlardı, bu durum bizi rahatsız etti.' Neslihan Atagül'ün menajeri ise iddiaları reddetti.

Neslihan Atagül Babası Yaşar Şener Atagül'ün cenazesine nişanlısı Kadir Doğulu ile birlikte katıldı. Atagül'ün bir hayli üzgün ve gergin olduğu objektiflere yansıdı.  Sürekli ağlayan genç oyuncu, sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. Menajeri ve asistanı, Atagül'le konuşmaya çalışan gazetecilere "Sakın yanına gitmeyin. Uzaktan çekin. Zaten çok üzgün" diyerek uyardı. Cenazede; baba Atagül'ün komşuları, merhumun ailesine tepki gösterdi. Atagül ile aynı apartmanda yaşayan komşuları, "Madem bu kadar seveni vardı; bu adam hastayken herkes neredeydi?" dedi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.