Hava Durumu

Neslihan Atagül yaşadığı problemi böyle çözdü

Son olarak 'Sefirin Kızı' adlı dizide hayat verdiği 'Nare' karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve sağlık sorunları nedeniyle yapıma erken veda etmek zorunda kalan Neslihan Atagül, Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir dönem şoför bulmakta zorluk yaşadığı iddia edilen Neslihan Atagül, problemi hemcinsini işe alarak çözdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2021 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2021 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neslihan Atagül yaşadığı problemi böyle çözdü

Daha önce özel isteklerini yaptırdığı nedeniyle şoför bulmakta sıkıntı yaşadığı iddia edilen Neslihan Atagül, problemi hemcinsini işe alarak çözdü. Oyuncu, işe başlattığı kadın şoförüyle Nişantaşı'nda görüntülendi.

Atagül, "Kadın şoförle mi çalışıyorsunuz?" sorusuna, "Birlikte çalışıyoruz Didem'le" yanıtını verdi. Oyuncu, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle hayatı boyunca diyet yapmak zorunda olduğunu açıkladı.

Neslihan Atagül, Dubai'de "yılın uluslararası kadın oyuncusu" ödülünün sahibi oldu. Güzel oyuncuyu ilk tebrik eden isim, eşi Kadir Doğulu oldu.

"BÜTÜN ÖDÜLLERİ SANA VERMEK İSTERLERDİ"

Sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşan Doğulu, altına, 'Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini... O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim... Daha nicelerine.' mesajını düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.