Hava Durumu

Netflix ünlü şirketin tüm yapımlarını satın aldı

Netflix orijinal yapımlara büyük yatırımlar yapıyor olsa da yine de rakipleriyle boy ölçüşmek adına çeşitli satın alımlar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda anime yapımları ile de adından söz ettirmek isteyen Netflix, ünlü Japon film stüdyosu Studio Ghibli'den 21 animasyonun yayın haklarını satın aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netflix ünlü şirketin tüm yapımlarını satın aldı

Netflix Anime yatırımlarına bir yenisini ekledi!

Studio Ghibli ile yapılan anlaşmaya göre 21 uzun metrajlı animasyonun yayın haklarını satın alan Netflix önemli bir adım attı.

Bu animasyonlar Şubat ayından itibaren Asya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Amerika kıtasında izlenebilir olacak. Kuzey Amerika dışındaki bölgelerde yayına girecek filmlerin, her zamanki gibi birçok dil ve dublaj desteği olacak. 28 dilde altyazının bulunacağı yapımlarda 20 dilin de dublaj desteğinde olacağı belirtiliyor.

Yeni animeler ne zaman yayınlanacak?

Bildiğiniz gibi Netflix ülkelere göre çeşitlilik gösteren bir yayın takvimini benimsiyor. Bu nedenle Türkiye'de ne zaman kütüphaneye ekleneceği hakkında bir yorum yapamıyoruz ancak, 2020'nin ilk aylarında anime rüzgarının eseceği belli oldu.

Netflix'in ilk Türk belgesel dizisi! Fragman yayınlandı

Castle in the Sky, My Neighbor Totoro, Kiki's Delivery Service, Only Yesterday, Porco Rosso, Ocean Waves ve Tales from Earthsea, 1 Şubat tarihinde Netflix'te olacak.

Nausicaä of the Valley of the Wind, Princess Mononoke, My Neighbors the Yamadas, Spirited Away, The Cat Returns, Arrietty ve The Tale of The Princess Kaguya isimli yapımlar ise 1 Mart tarihinde yayınlanacak.

1 Nisan'da Netflix'te göreceğimiz yapımlar ise şu şekilde: Pom Poko, Whisper of the Heart, Howl's Moving Castle, Ponyo, From Up on Poppy Hill, The Wind Rises ve When Marnie Was There.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.