Hava Durumu

Nevşin Mengü'den Erdoğan'a: 'Sana ne'

Erdoğan'ın, "Anneliği reddeden kadın yarımdır" sözlerine CNN Türk spikeri Mengü'den cevap geldi. Mengü, "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı? Sana ne, kime ne!" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 00:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nevşin Mengü'den Erdoğan'a: 'Sana ne'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anneliği reddeden, evini çevirmekten imtina eden bir kadın iş hayatında ne kadar başarılı olursa olsun eksiktir, yarımdır" demişti. CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anneliği reddeden kadın yarımdır" sözlerine ithafen mikroblog sitesi Twitter'dan "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı? Sana ne, kime ne!" şeklindesözler kullandı.

İŞTE O TWEET...



ERDOĞAN: ANNELİĞİ REDDETMEK İNSANIN YARISINDAN VAZGEÇMEKTİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalışıyorum, diye annelikten imtina eden bir kadın aslında kadınlığını inkar ediyor demektir. Bu benim samimi düşüncemdir. Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen bir kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun özgünlüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eksiktir, yarımdır. Anneliği reddetmek insanın yarısından vazgeçmektir. Daha geniş tutuyorum. İnsanlıktan vazgeçmektir. Anne olmazsa insanlık olur mu? Anne varsa insanlık var." diye konuşmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.