Hava Durumu

Nihayet 'Zafer'

Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcimiz Zaferspor, 18. hafta maçında sahasında Başiskele Doğantepespor'u 75. dakikada Samet Kalkan'ın attığı golle 1-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nihayet 'Zafer'

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

İLK YARIDA EŞİTLİK

Ligde son 4 haftada istediği sonuçları alamayan Zaferspor, bu haftayı galibiyetle kapatmayı başardı. Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 18. hafta maçında Başiskele Doğantepespor'u tek golle geçmeyi başaran Kırmızı Beyazlılar, ligde 4 maç aradan sonra sahadan 3 puanla ayrıldı. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Zaferspor, Bate Arsene ve Ali Tayfun Akbey ile rakip kalede etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadı ve ilk yarıda soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi: 0-0.

TEK GOL YETTİ

İkinci yarıda galibiyet için rakip kalede ataklarını sıklaştıran Zaferspor, aradığı golü 75. dakikada buldu. Hızlı gelişen hücumda önüne düşen topu düzgün bir vuruşla filelerle buluşturmayı başaran Samet Kalkan, Kırmızı Beyazlılar'ı 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursa ekibi 1-0'lık skorla karşılaşmayı kazandı. Bu sonuçla ligde puanını 25'e yükselten Zaferspor, 8. sıradaki yerini korudu. Kırmızı Beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Beylerbeyi ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.