Hava Durumu

Nil Erkoçlar hangi dizide oynayacak?

Cinsiyet değiştirerek gündeme bomba gibi düşen Nil Erkoçlar’ın, artık dizi tekliflerini kabul ettiği iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nil Erkoçlar hangi dizide oynayacak?

Ünlü oyuncu Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirerek gündeme bomba gibi düştü. 26 yaşında olan genç oyuncu artık Rüzgâr adını almıştı.Cinsiyet değiştirme operasyonunun ardından gündeme bomba gibi düşen ve yurt dışında yaşamaya başlayacağını dile getiren Nil Erkoçlar, basına görüntü vermekten de kaçınıyordu. Cinsiyet değiştirdiği bilgisinin ortaya çıkmasının ardından kendisine çok sayıda dizi teklifinin geldiğini, ancak hiçbiri kabul etmeyeceğini açıklayan ünlü oyuncu anlaşılan bu kararından vazgeçti.

Nil Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirerek erkek olması televizyon dünyasını da şok etti. Ancak herkesten destek almayı başaran Nil Erkoçlar'ın, oyunculuğa da devam etmesi isteniyordu. Hatta yönetmenlerden de kendisine bu konuda destek gelmişti. Rüzgâr Erkoçlar olarak hayatına devam eden ünlü oyuncunun bundan sonra neler yapacağı çok merak ediliyordu. Hiçbir şekilde televizyona çıkmayacağını dile getirmesine rağmen, dizi tekliflerini kabul edeceğine yönelik Haberler gelmeye başladı.

Artık dizi tekliflerini değerlendirme kararı alan Nil Erkoçlar'ın, bölüm başına almak istediği ücret de 15 bin TL olarak konuşuluyor. Daha önce oyunculuk yaparken bölüm başına 3 bin TL gibi ücretlerle çalıştığı bilinen Nil Erkoçlar'ın, artık bu rakamı 5 katına çıkartmış olması da şaşırtıcı. Dizide oynamak isteyen ünlü oyuncunun beklediği ücreti kim vermeyi kabul ederse onunla çalışacağı biliniyor. Ayrıca planların arasında sadece diziler yok.

Nil Erkoçlar'ın artık reklam filmlerinde de oynamak istediği iddiaları söz konusu olmaya başladı. Yeni haliyle televizyona çıkmaktan kaçınan ünlü oyuncunun şimdi bu tarz radikal kararlar almış olması herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun Rüzgâr Erkoçlar olarak rol alacağı dizi ve reklam filmleri şimdiden merak uyandırmaya başladı.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.