Hava Durumu

Nilay Özdemir: Hiç düşünmeden kabul ettim

Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmasının kendisi için büyük şans ve mutluluk olduğunu belirten Nilay Özdemir, "Türkiye liginde ilk 4 içinde yer almak ve Avrupa'daki başarıları tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 04:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 04:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilay Özdemir: Hiç düşünmeden kabul ettim

Ozan DEMİR'in haberi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Eczacıbaşı VitrA'dan kadrosuna kattığı başarılı pasör Nilay Özdemir ile sözleşme imzaladı. Transferini ilk kez Bursa Hakimiyet'in duyurduğu deneyimli oyuncu, Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'nde Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık'ın da katıldığı törenle kendisini 1 yıllık Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Ligde yeniden üst sıraları zorlamak istediklerini belirten Satık, "Bu yüzden güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalara başladık" dedi.

BİZLERE ÖRNEK OLDULAR

Avrupa'da yine şampiyonluk hedeflediklerini aktaran İlhan Satık, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin spora desteğiyle ve yatırımlarıyla birçok branşta başarılar elde ettik. Bu başarıları devam ettirmek istiyoruz. Başarılı oyuncumuz Nilay ile de sözleşme imzaladığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu. Büyükşehir'den gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini dile getiren Nilay Özdemir de şu ifadeleri kullandı; "Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim. Yıllardır oynadıkları voleybolla bizlere örnek oldular. Muhteşem de bir seyircisi var. Önümüzdeki sene de umarım Avrupa'daki başarıları tekrarlarız ve Türkiye liginde de ilk 4 içerisinde yer alırız."

Voleybola Karşıyaka'da başlayan 1985 doğumlu Nilay Özdemir, 18 yıllık profesyonel kariyerinde önemli takımlarda görev yaptı. 179 cm boyundaki deneyimli pasör, Eczacıbaşı VitrA'dan önce, Fenerbahçe ve Vakıfbank'ın yanı sıra İsviçre'nin Volero Zürih takımında başarılı maçlar çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.