Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi 19 Mayıs konserini iptal etti

Nilüfer Belediyesi’nin organize ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde gençler bu yıl yine “gelecek için” yürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Belediyesi 19 Mayıs konserini iptal etti

19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Nilüfer Kent Konseyi önünden başlayacak olan yürüyüş, Çevre İl Müdürlüğü yanındaki alanda sona erecek. Burada yapılacak kutlama konuşmalarının ardından düzenlenen Mor ve Ötesi konseri ise, Reyhanlı’da meydana gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği vahim olay nedeniyle iptal edildi. Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Bayramlarında olduğu gibi 19 Mayıs’ta dev bir yürüyüşte buluşacak.

“19 Mayıs’ta saat 19.00’da gençler gelecek için yürüyor” sloganıyla organize edilen etkinlik için tüm Bursalılara çağrıda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “19 Mayıs’ta Atatürk’ün hayal ettiği bir gelecek için, tüm yurttaşlarımızı Nilüfer’de omuz omuza yürümeye çağırıyorum. O gün sesimize yanıt veren herkesi Türk bayraklarıyla birlikte etkinliğimize bekliyorum.

Yürüyüş sonrasında düzenleyeceğim Mor ve Ötesi grubunun konserini ise Hatay Reyhanlı’da meydana gelen ülkemizi derinden yaralayan saldırı nedeniyle iptal ettik. Reyhanlı’da onlarca yurttaşımızı; hiçbir suçu, günahı olmayan insanlarımızı, dünyanın hiçbir yerinde izahı ve asla haklılığı olmayan saldırılar sonucu teröre kurban verdik. Türkiye bu saldırının ardından yasa büründü. Yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabır; yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.