Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi araştırma konusu oldu

Örnek projelere imza atan Nilüfer Belediyesi, öğrencilerin araştırma konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Belediyesi araştırma konusu oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Ayfer Kurtuluş, Gamze Akgül, Büşra Mamuk, Sebile Öztürk, Burcu Çamur ve Fazet Betül Tekin, üniversitede hizmet pazarlaması dersi kapsamında Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi. Halk Evi, Mysia Fotoğraf Müzesi, Karaman Dernekler Yerleşkesi ve Nilüfer Jimnastik Salonu ile Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Şiir Kulesi'ni gezen öğrenciler, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i de makamında ziyaret etti.
Hizmet pazarlaması dersinde Nilüfer Belediyesi'nin örnek çalışmalarını incelediklerini ve elde ettikleri veriler ile üniversitede sunum yapacaklarını belirten öğrenciler, Başkan Bozbey'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer'de insan odaklı çalışmalar yaptıklarını, eğitim-bilim, kültür-sanat, demokrasi ve spor şehri oluşturabilmek için farklı projeler hayata geçirdiklerini söyledi. Bozbey, demokrasinin yerelden güçlenmesi için 2009 yılından itibaren Nilüfer'i mahalle komiteleri ile birlikte yönettiklerini belirterek Türkiye'ye örnek bir model oluşturduklarının altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.