Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi deneyimlerini paylaştı

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ”Eğitimde Edebiyat Semineri”ne katılan Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri, 2013 yılında gerçekleştirdiği “Liselerle Yakın Okuma Atölyesi” tecrübelerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2015 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2015 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Belediyesi deneyimlerini paylaştı
Yaklaşık 80 bin kitaplık koleksiyonuyla bir edebiyat hazinesi barındıran Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri, kitap paylaşımı, internet erişimi, süreli yayınları ve ödünç kitap alışverişi gibi yaygın kütüphane hizmetleri vermenin yanı sıra ‘yaşayan bir yer’ sloganına uygun olarak gerçekleştirdiği faaliyetlerle de dikkat çekiyor. Günışığı Kitaplığı’nın düzenlediği 8. Eğitimde Edebiyat Semineri’ne Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri de katıldı.

Günışığı Kitaplığı Eğitimde Edebiyat Seminerleri’ne katılanlara edebiyat, felsefe ve sanat konularında kuramsal altyapı kazandırılıyor. Uygulama örneklerinde bu yıl ilk kez kütüphanelerin sunumlarına yer verildi. Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nin ‘2013 Yılı Yazarı Sabahattin Ali’ faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği “Liselerle Yakın Okuma Atölyesi” deneyimlerini Kütüphane Koordinatörü Zeynep Terzioğlu katılımcılarla paylaştı. Seminerde soruları da cevaplayan Terzioğlu, farklı kütüphane çalışmaları ile de seminere katılanları bilgilendirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.