Hava Durumu

Nilüfer'de Alper Hamurcu dönemi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor'da, Alper Erdoğuş'tan boşalan antrenörlük koltuğuna A Milli Takım'ın yardımcı antrenörlüğünü de yapan Alper Hamurcu getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de Alper Hamurcu dönemi

SEZON SONUNA KADAR

Vestel Venüs Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'da Alper Erdoğuş'tan boşalan antrenörlük görevine Alper Hamurcu getirildi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, genç antrenör kendisini Nilüfer Bele-diyespor'a sezon sonuna kadar bağlayan imzayı attı. Düzenlenen törenin ardından açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Baş-kanı Muhammet Aydın, "Belirlediğimiz hedefe ulaşmak için yolu-muza devam ediyoruz. Alper hocamız genç yaşına rağmen tecrübeli ve çalışkan bir arkadaşımız. Alper Hamurcu'nun belirlediğimiz hedefe bizi taşıyacağına inanıyoruz" dedi..

AVRUPA'YA TAŞIYACAĞIZ

Alper Hamurcu ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirten Nilüfer Belediyespor İdari Menajeri Mehmet Başyolcu ise, "Biz Nilüfer Belediyespor olarak, oyuncular olsun teknik heyet olsun genç isimlerle çalışmak isteyen bir kulübüz. Alper hocamız da uzun süredir Eczacıbaşı'nda yardımcı antrenörlük yapmış ve şu anda da A Milli Takı-mımızın yardımcı antrenörlüğünü üstelenmiş başarılı bir antrenör. Takımımızı, lig ve Avrupa hedeflerine ulaştırmak adına elinden geleni yapacaktır. Bizim öncelikli hedefimiz Nilüfer'i Avrupa'ya taşımak ve orada en iyi şekilde temsil et-mek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.