Hava Durumu

Nilüfer'de beach tour

Turnuvanın açılışını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Dünyada hızla yayılan plaj voleybolu heyecanını Bursa’ya taşıdık. Tüm sporseverleri maçlara davet ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de beach tour
HEYECAN BURSA’YA TAŞINDI

Nilüfer Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası (2016 BVA Beach Tour) dün start aldı. Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Kosova ve Sırbistan’dan kadınlar ve erkeklerde 36 takımın mücadele ettiği turnuvada dün ana tablo müsabakaları oynanırken, Cengiz Göllü Voleybol Salonu yanındaki alanda oluşturulan Plaj Voleybol Sahası’nda Bursa’da ilk kez düzenlenen organizasyonun açılışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, TVF yetkilileri ve kulüp temsilcileri tarafından yapıldı. 

KARŞILAŞMALARA BÜYÜK İLGİ

2016 Balkan Beach Tour’un ilk maçını Bulgaristan’dan gelen konuklarla birlikte izleyen Başkan Bozbey, plaj voleybolu heyecanını Nilüfer’e taşıdıklarını söyledi. Bozbey, “Dünyada hızla yayılan plaj voleybolu nihayetinde Bursa’ya da gelmiş durumda. Turnuvanın Balkan Şampiyonası adı altında yapılması da bizler için ayrı bir önem taşıyor. Spor kenti Nilüfer’de gerçekleştirdiğimiz bu önemli organizasyona sesimizi duyan herkesi davet ediyorum” dedi. Turnuvada bugün çeyrek final karşılaşmaları oynanacak. 5 Haziran Pazar günü de (yarın) 2016 Balkan Beach Tour’un şampiyonu belirlenecek.



GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Organizasyonun açılışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bulgaristan’dan gelen Hak ve Özgürlük Hareketi milletvekilleri Erdinç Hayrullah, Durhan Mustafa, Saliha Haskovo ile Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman, Eğridere Belediye Başkanı Resmi Murad, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Belediyesi meclis üyeleri tarafından yapıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.