Hava Durumu

Nilüfer'de "kalite" yolculuğu

KalDer Bursa Şubesi'nde EFQM ödül süreçlerinde yer alan firmaların temsilcilerinden oluşturulan heyet, Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret ederek "Mükemmellik Modeli" ve kalite çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de "kalite" yolculuğu

EFQM Mükemmellik Modeli ve kalite yolculuğunda önemli başarılara imza atan Nilüfer Belediyesi, kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve KalDer Bursa Şubesi işbirliğiyle, kamu ve özel kurum temsilcilerinin yer aldığı 29 kişilik heyet Halk Evi'nde teknik inceleme yaptı. Teknik inceleme öncesinde Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan, heyete çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2000 yılında başladıkları kalite yolculuğuna ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Nazlı Yazgan, "Bu yolculuk bitmeyen bir yolculuk, mükemmelliğin sonu yok. Bugüne kadar birçok başarı ödülü aldık. Nüfusu artan, sınırları genişleyen Nilüfer'de kalite çalışmaları her zaman odak noktamız oldu. Biz de kendimizi sürekli iyileştirme gayreti içindeyiz, yapabileceklerimizi sürekli değerlendiriyoruz" dedi.

KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay da örnek çalışmalara imza atan Nilüfer Belediyesi ile gurur duyduklarını belirterek, kalite yolculuğunda her zaman desteğe hazır olduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından heyet, EFQM bazlı süreç yönetimi, Nilüfer İnovasyon Merkezi, EFQM bazlı insan kaynakları yönetimi, EFQM bazlı iş birlikleri yönetimi konularında bilgilendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.