Hava Durumu

Nilüfer'de Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri hafta sonunda da açık

Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri son ödeme tarihi 2 Aralık olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklâm vergi ödemelerini vatandaşların kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri hafta sonunda da açık

Vergisini ödemek isteyenler 30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde de Nilüfer Belediyesi veznelerinde ödeme yapabilecek. Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisi ödemelerinde son tarih 2 Aralık. Son ödeme tarihi yaklaşırken veznelerdeki yoğunluk da artıyor. Nilüfer Belediyesi de vergisini ödemek isteyen vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak için bir takım önlemler aldı. Nilüfer Belediyesi vezneleri hafta sonunda ( 30 Kasım, 1 Aralık) sabah saat 09:00'dan 16:00'a kadar açık olacak.

Cumartesi ve pazar günü Nilüferlilere hizmet verecek veznelerin yanı sıra vatandaşlar vergi ödemelerini Beşevler Karafatma Meydanı, Nilüfer Belediyesi Halk Evi ve Ataevler Magazin Outlet önünde bulunan Nilüfer Belediyesi akıllı vezne sistemleri - kiosklardan nakit veya kredi kartıyla da yapabilecek. Ayrıca isteyenler, Nilüfer Belediyesi'nin www.e-islem.net internet sitesi üzerinden de vergi borcu sorgulama ve kredi kartıyla ödeme seçeneklerini kullanarak vergilerini kolaylıkla internet üzerinden ödeyebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.