Hava Durumu

Nilüfer'de personel buluşmaları başladı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, belediyedeki her müdürlük personeliyle ayrı ayrı biraraya gelerek, hem personelin sorunları ve çözüm önerilerinin, hem de yeni döneme ilişkin çalışmaların paylaşılacağı Personel Buluşmaları'nı başlattı. Başkan Erdem, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2019 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2019 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de personel buluşmaları başladı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, belediye çalışanlarıyla daha sağlıklı iletişim kurmak, daha sıcak bir ekip ruhu yaratabilmek amacıyla organize edilen personel buluşmalarını Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle başlattı.

"BEN SİZİ AİLEM OLARAK GÖRÜYORUM"

Alaaddinbey Hizmet Binası'nda yapılan toplantıda öncelikle çalışanların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Turgay Erdem, 5 yıllık Stratejik Planı hazırladıklarını ve Nilüfer'e en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını kaydetti. "Bugüne kadar Nilüfer'i birlikte bugünlere getirdik" diyerek hizmetlerinden dolayı personele teşekkür eden Turgay Erdem, "Ben sizi ailem olarak görüyorum. bundan sonra da hep birlikte en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum. Doğru stratejibelirleyerek doğru adımlar atmalıyız. Ekip ruhuyla hareket edersek her türlü başarı gelir" değerlendirmesinde bulundu.

PERSONELİN ÇALIŞMA VE ÖZLÜK HAKLARI

Personelin çalışma ve özlük hakları konusunda oldukça hassas davrandıklarını vurgulayan Turgay Erdem, "Sizlerin emeğinin karşılığını alması en büyük arzumuz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Önerileriniz bizim için çok önemli. Sizlerin de Nilüfer Belediyesi'ne yakışır çalışma ve tutum içerisinde olacağınızdan eminim" diye konuştu. Başkan Turgay Erdem, önümüzdeki üç ay içersinde tüm personelle yapılacak toplantılarda bir araya gelerek, görüş ve önerilere kulak verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.