Hava Durumu

Nilüfer'de yaz coşkusu

Nilüfer Belediyespor’un, çocukların sporla dopdolu bir tatil geçirmelerini sağlayacak olan “Yaz Spor Okulları” eğitimlere başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 04:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 04:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de yaz coşkusu
Nilüfer’de 2000 yılından bu yana okulların tatil olması ile başlayan ve yaz boyunca süren spor okulları bu yıl da yoğun ilgiyle eğitimlere başladı. 6-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda bu yıl yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, jimnastik branşlarında eğitim veriliyor. Nilüfer Belediyespor’un öğrencilerin tatillerini spor yaparak verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla düzenlediği “Yaz Spor Okulları” bu yıl 20 Haziran’da başladı. 



3 DÖNEM OLACAK

Eylül ayına kadar sürecek olan eğitimler Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri’nde, Altınşehir Gençlik Merkezi’nde, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu’nda, Yüzüncü Yıl Spor Salonu’nda veriliyor. Tam gün spor okulları da içerik ve dopdolu programlarıyla ilgi görmeye devam ediyor. 2002-2010 yaş arası çocukları kapsayan “Tam Gün Yaz Spor Okulları” 3’er haftadan 3 dönem boyunca yapılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.