Hava Durumu

Nilüfer'deki 'Nilüfer'ler kahvaltıda buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin kuruluş günü olan 18 Haziran'da, ilçede yaşayan ve ismi "Nilüfer" olan herkesin doğum gününü ortak kutlayacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'deki 'Nilüfer'ler kahvaltıda buluştu


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer ilçesinde yaşayan ve Nilüfer ismini taşıyanlarla kahvaltıda buluştu. Misi Kamp ve Karavan Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda, Nilüfer adını taşıyan çok sayıda Nilüferli ile bir araya gelen Başkan Bozbey, geleneksel hale gelen buluşmalardan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin kuruluş günü olan 18 Haziran'ı, ilçede yaşayan bütün Nilüfer isimlilerin doğum günü olarak kabul edip kutlayacaklarını ifade etti.
İsimleri kent ile bütünleşenlerin Nilüfer'i en iyi şekilde temsil ettiğini bildiklerini söyleyen Bozbey, "Geleneksel hale getirdiğimiz bu kahvaltılarımızda, Nilüfer isimlilerle buluşup, kentimize dair dileklerimiz, isteklerimiz konusunda da görüş alışverişi yapıyoruz. Biz, Nilüfer Belediyesi olarak 'Önce insan' diyoruz. Çünkü insanı önceliğine almayan hiçbir hizmet başarıya ulaşamaz. İşte bu anlayışla, bir kent yöneticisi olarak göreve geldiğim günden bu yana, "3D Kuralı"nı uyguluyoruz. Nilüferliler'in doğumunda, düğününde ve defninde yanlarında oluyoruz" dedi.


İnsana verdikleri değeri hizmetlerin bütününe yansıtmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Bozbey, "Kentimizle adaş olan sizlerden gelecek her türlü öneriye açığız ve önerileriniz bekliyoruz. Yalnızca bugün değil, her gün bizlerle iletişimde olarak kentimizi daha iyiye, daha güzele, daha mutlu yarınlara taşıyalım. Gülümseyin, Nilüferdesiniz" diye konuştu.
Başkan Bozbey daha sonra tek tek konuklarıyla da sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Etkinlikte Nilüferler de Mustafa Bozbey'e sürpriz yaparak doğum günü pastası kesti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.