Hava Durumu

Nilüfer'in sultanları rahat kazandı

Venüs Sultanlar Ligi'nin ilk yarı son maçında Nilüfer Belediyespor, evinde karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek devre arasına moralli girdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'in sultanları rahat kazandı

Özgün Doğan

Vestel Venüs Sultanlar Ligi ilk yarı son maçında Nilüfer Belediyespor, evinde karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşma setlerde büyük çekişmeye sahne oldu. İlk sete etkili başlayan taraf konuk ekip olsa da Bursa temsilcisi üst üste bulduğu sayılarla teknik molasına 12-10 önde girdiği seti 25-20 kanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de rakibine şans tanımayan Mavi Yeşilliler file önünde etkili olarak teknik molaya 12-8 önde girdi. Son bölümleri nefesleri ke-sen seti Nilüfer ekibi 26-24 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Maç boyunca rakibine karşı üstün oynayan Mavi Yeşilliler, üçüncü sette de etkili smaçlarla teknik molaya 12-6 önde girmeyi başardı. Mola dönüşünde Siyah Beyazlılar file önünde etkili olmaya çalışsa da ev sahibi ekip son bölümlerde üst üste bulduğu sayılarla maçı bırakmadı ve nefesleri kesen seti 25-20 maçı da 3-0 kazanarak salondan ayrıldı. Bu sonuçla Nilüfer Belediyespor ligin ilk yarısını 4 galibiyet 7 mağlubiyetle tamamlarken, Beşiktaş ise ligde 7. mağlubiyetini alırken 4 galibiyetle ilk yarıyı tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.