Hava Durumu

Nilüfer şenlendi

Herkesi şenliklere davet eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Sporun yaşama taşıdığı kardeşlik ruhunu, birlik beraberlik ruhunu ve barış kavramının geliştirildiği ruhu bir kez daha Nilüfer'de sergileyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer şenlendi

Sporun kalbi bir ay boyunca Nilüfer'de atacak. Bu yıl 16'ncı kez düzenlenecek olan Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri'nde binlerce öğrenci sporun birçok dalında müsabakalara katılarak hem spor yapacak hem de yeni dostluklar kazanacak. Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Nilüfer Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen organizasyon TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda görkemli bir açılış töreniyle başlarken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 20 Mayıs'a kadar sürecek olan spor şenliğine herkesi davet etti.

DOSTLUKLAR PEKİŞECEK

Spor Şenlikleri'ni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kapsayacak şekilde düzenlediklerine vurgu yapan Başkan Bozbey, "Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, sizlerin, ailelerinizin, tüm Nilüferlilerin sahiplenmesiyle, kentimizin en uzun soluklu organizasyonu olarak, bugün bir kez daha başlıyor. Sporun yaşama taşıdığı kardeşlik ruhunu, birlik beraberlik ruhunu ve barış kavramının geliştirildiği ruhu bir kez daha Nilüfer'de sergileyeceğiz. Biz yıllardır bu şenliklerin dünya barışına hizmet ettiğini savunuyoruz. Spor her yaşta yapılmalı" dedi.

Açılışa renk kattılar

Bu yıl 177 okuldan toplam 17 bin 50 öğrencinin yer alacağı Spor Şenlikleri'nin açılışında Özlüce Anaokulu öğrencileri ritim şovla izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, Mithat Enç Özel Eğitim Kurumları'ndan bir grup öğrenci de gösterileri ile alkışları topladı. Şahinkaya Ortaokulu öğrencilerinin dans şovu ile Alaaddinbey Özel Eğitim ve Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinin gösterileri de açılış törenine renk kattı. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'nun muhteşem gösterisinin ardından da bütün öğrenciler ve protokol üyeleri sahneye inerek hep birlikte dans etti.

Açılışa, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, Nilüfer Belediye başkan yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.