Hava Durumu

Nilüferli judoculardan büyük başarı

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, katıldığı müsabakalarda aldığı derecelerle başarılarına başarı katıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüferli judoculardan büyük başarı

Görme Engelliler Spor Kulübü Judo Takımı İngiltere'nin Walsall şehrinde düzenlenen Avrupa Judo Şampiyonası'nda başarısını gözler önüne serdi. Avrupa Takımlar Judo Şampiyonası'nda 81 kilogramda tatamiye çıkan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü judocusu ve milli judocu Yasin Çimciler ile takım arkadaşları üçüncülük maçında İngiltere takımı ile karşılaştı. Nilüferli judocular İngiltere takımını yenerek Avrupa üçüncüsü oldu. Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü milli judocusu Yasin Çimciler bireyselde de Avrupa beşincisi oldu.

Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, "2017 yılında bütün branşlarda milli takım kamplarına oyuncu gönderdik. Aldığımız ulusal ve uluslararası başarılar Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in destekleri sayesinde oluyor. Kendisine ve destek verenlere teşekkür ediyoruz. Aldığımız ödüllere yenilerini ekleyeceğimize inancımız da tam" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.