Hava Durumu

Nişanlı çift feci kazada can verdi

Şanlıurfa'da, kontrolden çıkarak takla atan otomobilde bulunan sürücü 29 yaşındaki Mustafa Karadurmuş ile hemşire olan nişanlısı 30 yaşındaki Nursel Baydar öldü. Ölüm haberi üzerine hastaneye akın eden nişanlı çiftin yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nişanlı çift feci kazada can verdi

Kaza Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 40'ncı kilometresinde bulunan Koruklu Köyü yakınlarında meydana geldi. Şanlıurfa'dan Akçakale istikametine giden Mustafa Karadurmuş yönetimindeki 63 E 6430 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla atan otomobil şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilde sürücüsü Karadurmuş olay yerinde yaşamını yitirirken, Akçakale Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan nişanlısı Nursel Baydar ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Nursel Baydar'ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Sürücü Mustafa Karadurmuş'un cesedi ise otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Acil serviste tedavisine başlanılan Baydar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Önümüzdeki aylarda evlenmek için hazırlık yaptığı öğrenilen genç çiftin ölüm haberini alan yakınları ile meslektaşları hastaneye gelerek sinir krizi geçirdi. Çiftin cenazeleri, otopsinin ardından yakınlarına teslim edilecek.  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.