Hava Durumu

Nişanlısıyla gittiği evde tecavüze uğradı

Antalya’da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki A.T., nişanlısıyla birlikte misafir olarak gittiği evde Ürdünlü Nur Rahman Aliosman’ın tecavüzüne uğradı. Saldırgan Aliosman tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nişanlısıyla gittiği evde tecavüze uğradı
Olay, geçen 10 Mart günü konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesi’nde meydana geldi. AkdenizÜniversitesi'nde okuyan A.T., yine üniversite öğrencisi nişanlısı U.H. ile birlikte Koray E.’nin davetlisi olarak Konyaaltı Evleri K1 Blok 9’uncu kattaki daireye gitti. Bir süre sonra daireye, aynı sitede oturan ve bir dönem emlakçılık yapan Ürdünlü Nur Rahman Aliosman da geldi. Bir süre sohbet eden grup daha sonra Alkol aldı. U.H. sızıp kalırken, A.T., Nur Rahman Aliosman ve ev sahibi Koray E. sarhoş oldu.

Saat 05.30 sıralarında aldığı alkolün etkisiyle soyunan Nur Rahman Aliosman, A.T.’yi mutfak balkonuna çıkarıp tecavüz etti. Çığlık atan A.T.’nin sesini duyan ev sahibi Koray E. müdahale ederken, bir komşusu da durumu polise bildirdi. Elbiselerini giymeden kaçan Nur Rahman Aliosman ise kendi evine gitti.

Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi. Sinir krizi geçiren A.T., tedavi için Antalyaeğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Polis, aynı sitede K Blok’ta oturan Nur Rahman Aliosman’ın evine gitti. Eline aldığı piknik tüpüyle evi uçurmakla tehdit eden Aliosman, çağrılan annesi tafından ikna edilerek gözaltına alındı. Aliosman, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Doktor kontrolü sırasında aşırı alkollü olduğu bildirilen Nur Rahman Aliosman, ifadesinin ardından tutuklandı. Ruh halinin bozulduğu belirtilen A.T.’nin ise psikolojik destek aldığı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.