Hava Durumu

Nöbetçi forvet yine görevde

Bursaspor’un tecrübeli teknik direktörü, Kasımpaşa deplasmanında golün gelmemesi üzerine maçın son anlarında Ertuğrul Sağlam’ın meşhur taktiğine başvurdu ve Ömer Erdoğan’ı Sestak ile değiştirerek forvet hattına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nöbetçi forvet yine görevde

Hikmet Karaman maç boyunca istenen golün gelmemesi üzerine Ertuğrul Sağlam’ın taktiğine başvurdu. Sağlam’ın şampiyonluk sezonundaki Beşiktaş maçının son dakikalarında Ömer Erdoğan’ı oyuna alıp forvet hattında oynatmasıyla yaptığı hamle o dönemde çok konuşulmuş ve bu hareket galibiyeti getirmişti. İlerleyen maçlarda Sağlam’ın birçok maçta kilidi açmak için Ömer’i sahaya sürmesi de eleştiri oklarının üzerine gelmesine sebep olmuştu.

YİNE OLMADI

Dün oynanan maçta Hikmet Karaman da Yeşil Beyazlılar’ın ağları havalandıramaması sebebiyle aynı taktiğe başvurdu. Ertuğrul Sağlam ile ünlenen hamleyi yapan Karaman maçın son dakikalarında Ömer Erdoğan’ı Sestak’ın yerine sahaya sürdü. Tecrübeli çalıştırıcı, bu hamleyle karambolden gol bulmayı amaçladı ancak istediğine ulaşamadı.

ATAMAYANA ATARLAR

Bursaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Erdoğan şanssız bir maç oynadıklarını söyledi. Ömer, “İlk yarı daha üstün oynayan bizdik. İlk golü atan çok büyük avantaj yakalayacaktı. Maçın hakkı bu değildi. Futbolda atamayana atarlar diye bir söz var. Öyle bir gün yaşadık. Ona rağmen ikinci yarı pozisyonlarımız vardı. Özellikle Pablo kaçırdı. En kötü beraberlik hakkımızdı. Olmadı. Bu maçı unutup Beşiktaş maçını düşüneceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.