Hava Durumu

Norm Ender kaza yaptı!

'Mekanın Sahibi' adlı şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Norm Ender, İstanbul Vatan Caddesi'nde trafik kazası geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Norm Ender kaza yaptı!

Aracıyla seyir halindeyken, başka bir otomobile sürtünüp direksiyon hakimiyetini kaybeden Norm Ender, kaza yaptı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; hastaneye kaldırılan ünlü rapçinin kolunda çıkık, sağ ayağında ise kırık oluştuğu tespit edildi.

Norm Ender, önümüzdeki günlerde hastaneden taburcu olacak.

YALANLADI

Hakkında trafik kazası geçirdiğine yönelik haberler işlenen Norm Ender, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi. Magazin programlarında yer alan 'Norm Ender kaza geçirdi ve ayağı kırıldı' tarzındaki haberleri eleştiren Norm Ender, kazayı kendisinin değil, menajerinin geçirdiğini vurguladı.

Trafik kazasının 6 gün önce meydana geldiğini ve kazayı geçiren kişinin menajeri Derya Lebi olduğunu açıklayan Norm Ender, hakkında çıkan haberlere şu sözlerle sitem etti;

"Arkadaşlar menajerim Derya kaza geçirmişti 6 gün önce ben değil! Ayıp size yalan haberimiz bile bahtsız çıkıyor, Cem Yılmaz'a gelince uçak aldı, bize gelince kaza yaptı. İyiyim dostlar merak etmeyin, kaza falan yok! Maşallah haberciliğin geldiği nokta takdire şayan!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.