Hava Durumu

Numan Kurtulmuş bugün Bursa'da

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bugün Orhangazi ve İznik'te çeşitli temaslarda bulunacak. Kurtulmuş, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Orhangazi Kampüsü'nün yeni yerleşkesini hizmete açacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 05:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 05:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Numan Kurtulmuş bugün Bursa'da
TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve Genç Memur-Sen’in ortaklığı ile hayata geçireceği İznik Akademi’nin açılış dersini Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü; Prof. Dr. Numan Kurtulmuş verecek.

İznik Akademi ile gençler, Spor Akademisi, Kültür Akademisi, Kişisel Gelişim Akademisi, Seyyah Akademisi ve Fikir Zanaat Atölyeleri’nde eğitimler görecek. 

Etkinlik ayrıca, gençlerin İznik’i, ülkeyi ve dünyayı daha yakından tanımaları ve milli değerleri tanıyıp uygulama imkanı bulacakları bir eğitim şöleni olacak. İznik Akademi’ye katılacak gençlere Spor Akademisi ile; voleybol, geleneksel okçuluk ve binicilik eğitimi, Kültür Akademi ile; Tiyatro, Folklor, Edebiyat, Tarihi Bilinç, ve Güncel Bilgiler üzerine eğitim çalışmaları yapılacak.

GENÇLERİN EĞİTİMİNE KATKI

TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci; “Farklı kesimlerden birçok genç ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bu yıl İznik Akademi ile gençlerimizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Akademik eğitimlerin yanı sıra gençlerin birbiriyle kaynaşacağı ortamlar oluşturacağız. Bunların yanı sıra gençlerimiz; Türkiye’nin farklı konularda söz sahibi olan siyasetçi, akademisyen ve uzmanlar ile bir araya gelecek, ülkenin gelecek tasavvurunu birinci ağızlardan dinleyecekler” dedi.

İznik Akademi’de açılış dersi; Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un vereceği ders ile yarın 16.30’da İznik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.