Hava Durumu

Nur Bozar'ın elenme oyunu...

'Bu Tarz Benim ' yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nur Bozar, geçtiğimiz hafta sonu elenmişti. Nur Bozar'ın yarışma konseptine uygun giyinmemesi ve elenmeyi istediğini söylemesi çok farklı iddiaları gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nur Bozar'ın elenme oyunu...
'Bu Tarz Benim ' in bir anda popüler olması yapımcıları da harekete geçirdi. Jürinin yanı sıra yarışmacılara da şimdiden çok sayıda teklifler gelmeye başladı.

Yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken isim olan Nur Bozar, gelen teklifleri değerlendirmek için Bu Tarz Benim' den elendi. İddialara göre Nur Bozar önümüzdeki günlerde bir dizide rol alacak hem de bir program sunacak.

Nur Bozar'ın inanılmaz değişimi..

Öte yandan Nur Bozar'ın eski fotoğrafları da ortaya çıktı

SHOW TV’de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasının öne çıkan isimlerinden Nur Bozar'ın (24) 2009'da katıldığı Best Model yarışmasındaki fotoğrafları yaşadığı büyük değişimi ortaya çıkardı.



Türkan Şoray'a benzerliğiyle sivrilen Bozar'ın 4 yıl önceki haliyle şimdiki görüntüsü hayli farklı. Best Model'de dereceye giremeyen Bozar 2012’de Miss Model Of Turkey'e katılmış yine başarılı olamamıştı.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.