Hava Durumu

Nuriye Gülmen yoğun bakıma kaldırıldı

Açlık grevinin 202'nci gününde olan Gülmen'in, cezaevi hastanesinden zorla çıkarılarak Numune Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldığı bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nuriye Gülmen yoğun bakıma kaldırıldı

Açlık grevinin 202'nci gününde olan Nuriye Gülmen, tutulduğu Sincan Cezaevi Hastanesinden zorla çıkarılarak Ankara Numune Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Mezopotamya Ajansında yer alan haberde, KHK ile işinden ihraç edildikten sonra işine dönme talebi ile başlattığı açlık grevinin 202'nci gününde olan Akademisyen Nuriye Gülmen, tutulduğu Sincan Cezaevi Hastanesinden Ankara Numune Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldığı belirtildi. Gülmen'in, gece 03.30 saatlerinde odasından zorla çıkartıldığı ve Ankara Tabip Odasından (ATO) doktorların ve avukatlarının yanına gitmesine izin verilmediği bildirildi.

Avukat Aytül Kaplan, "Gülmen'in bilinci açık. Eğer hastaneye götürülmeseydi iki gün sonraki duruşmaya katılacaktı" dedi. Gülmen'in doktoru ATO yöneticisi Onur Karahan da, bundan sonra Gülmen'in yoğun bakım ünitesinde bekletileceğini ve orada gözlem altında tutulacağını ifade ederek kendilerinin ise Gülmen'e yaklaşmasına izin verilmediğini söyledi.

Gülmen, 28 Eylül'de görülecek duruşmasına katılma talebinde bulunmuştu.

Yaşananlar, Nuriye Gülmen'in Twitter hesabından şu şekilde paylaşıldı:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.