Hava Durumu

Nusaybin'de toprağa gömülü 3 ceset bulundu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde toprağa gömülü halde 3 teröristin daha cesedi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nusaybin'de toprağa gömülü 3 ceset bulundu
Mardin'in  Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'lılara yönelik operasyonda toprağa gömülü 3 teröristin daha cesedi bulundu.
Nusaybin'de PKK'lı teröristlerce açılan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi için  Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca  14 Mart'ta başlatılan "Atmaca-7 Operasyonu" sürüyor.

ARAMA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Operasyon kapsamında güvenlik güçlerince eğitimli köpeklerin de katılımıyla Kışla, Zeynelabidin,  Yenişehir,  Dicle, Fırat ve Abdülkadir Paşa mahallelerinde teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların tespiti için arama tarama çalışmaları devam ediyor.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ 3 CESED BULUNDU

Güvenlik güçlerince  Yenişehir Mahallesi'nde yürütülen arama tarama faaliyeti sırasında toprağa gömülü halde 3 teröristin cesedi bulundu.Battaniyeye sarılı şekilde bulunan cesetler, otopsi yapılmak üzere  NusaybinDevlet Hastanesi morguna götürüldü.Yenişehir Mahallesi'nde 31 Mayıs'ta da yürütülen arama tarama faaliyeti sırasında toprağa gömülü 2 teröristin cesedi bulunmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.