Hava Durumu

Nusret: Daha güçlü döneceğiz

Corona virüs endişesi ünlüleri de etkisi altına aldı. Demi Lovato, Lionel Messi, Bella Hadid, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow gibi ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından, virüse karşı önlem uyarıları yaparak, maskeli, eldivenli, fotoğraflarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2020 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nusret: Daha güçlü döneceğiz

Corona virüs tüm dünyada etkisini ciddi bir şekilde gösteriyor. Her ülke kendi koşullarına göre önlemler alıyor, iptal ve erteleme kararları çıkıyor. Bunlara ek olarak, sektörel anlamda alınan önlemler de kaçınılmaz bir şekilde art arda geliyor. Sanat ve eğlence dünyasında çekimlerine ara verilen filmler, vizyon tarihi değişiklikleri, festival ertelemeleri ön plana çıkıyor.

5 MİLYAR DOLAR ZARAR

Hatta sinema sektörünün 2 ayda yaklaşık 5 milyar dolar zarar ettiği hesaplanıyor. Hal böyle olunca hayatlarını adeta kameralar önünde yaşayan ünlü isimler de hem vatandaş olarak hem de iş olarak corona virüsten etkileniyor. İşte milyonlarca takipçisi olan ünlü isimlerin salgına karşı aldıkları önlemler ve paylaştıkları mesajlar...

Nusret

Toplumun bir parçası olan tüm aileleri ve bireyleri etkileyen bu talihsiz olayın oldukça farkındayım. Dünya zor bir zamandan geçiyor ve toplumun bireyleri olarak bu zamanlarda birleşmek ve güçlü durmak zorundayız. Biz güçlüyüz ve daha güçlü geri döneceğiz. Savaşçılar olarak doğduk ve savaşçılar olarak kaldık, bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Toplum her zamanki gibi yenecek.

Demi Lovato

Ünlü şarkıcı Demi Lovato, Los Angeles'ta market alışverişine maske ve eldivem önlemi alarak çıktı.

Sophie Turner ve Joe Jonas

Hamile olan oyuncu Sophie Turner, şarkıcı eşi Joe Jonas ile birlikte maske ve eldivenle corona önlemi aldı.

Raul De Molina

TV sunucusu Raul De Molina, eşi Millie ile Los Angeles Havaalanı'nda çekilen maskeli fotoğrafını, "Hasta olmaktansa tebdir almak iyidir. Corona virüsü ciddiye alıyoruz" mesajıyla paylaştı.

Lionel Messi

Barcelona futbol takımının yıldız oyuncusu Lionel Messi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evde çocukları ile birlikte zaman geçirdiğini belirtti.

Sergio Ramos

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos İspanya'da evden çıkmıyor. Yıldız futbolcu antrenmanlarına evinde devam ediyor.

Lady Gaga

Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Corana virüse yakalananlar ve virüsten korkanlar için anlayışlı olma zamanı. Bu işte hep beraberiz" mesajı paylaştı. Lady Gaga'nın bu sözleri bugüne kadar yayınlanan en sağduyulu corona virüs mesajlarından biri olarak gösterildi.

Nebahat Çehre

"Ben büyük alışveriş merkezlerine giderken muhakkak maske ve eldiven takıyorum. Ama normal zamanda arabada mendillerim var. Bol bol su içmeye çalışıyorum, arabamda evimde her yeri silmeye çalışıyorum. Her bireyin, özellikle çocuklu ailelerin çok daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum."

Azra Akın

Anne olduktan sonra sağlığına daha çok dikkat ettiğini anlatan model, corona virüs nedeniyle artık kimseyle tokalaşmadığını söyledi. Sık sık elini yıkadığını belirten Akın, "Seyahatlerimi de sınırladım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.