Hava Durumu

O adaya sadece kadınlar gidebiliyor

Kadınların yeni buluşma noktası SuperShe Ada. Finlandiya'nın Helsinki kıyılarında yer alıyor. Adanın açılışı resmi olarak Temmuz ayında yapılacak. Adaya şimdilik sadece Kristina Roth'un yakın çevresi geliyor. Kadınlar burada birlikte çok eğleneceğe benziyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O adaya sadece kadınlar gidebiliyor

Şu an ada kurulum aşamasında. Ancak çekilen fotoğraflar adeta cennetten bir köşeye ait gibi. Adanın lüks bir tatil köyüne dönüşmesi planlanıyor. Bu durum Kristina Roth'un aşırı feminist olduğu düşüncesini akla getiriyor olabilir. Lakin onun gayet mantıklı açıklamaları var; Bu adayı sadece bayanlara özel hale getirmesinin en temel nedeninin dünya üzerinde gittiği her yerde kadınlara yönelik teşhir ve taciz girişimlerine şahit olduğunu, kadınların dünyanın hiçbir yerinde rahat edemediğini söylüyor.

Ada, kadın misafirlerine sınırsız sağlık sunacak. Bunun yanında yoga, meditasyon, yemek dersleri de vaat ediyor. Roth, burada farklı yerlerden gelecek birçok kadını birleştirmeyi ve birbirlerine fayda sağlayacak müthiş bir topluluk kurmayı amaçlıyor.

Kadınlara özel bu yer, elbette ücretsiz değil. Roth'un, kadınları hormonlarından uzak tutmak için kurduğu bu yerin şimdilik ücreti haftalık 3-4 bin dolar olarak düşünülüyor. Resmi olarak Temmuz'da açılacak olsa da ön kayıtlar başlamış. Erkeklerin gölgesinde kalmayarak keyifli vakit geçirmek isteyen kadınlar için tam bir cennet.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.