Hava Durumu

O anda feryatlar yükseldi...

Kardeşlerden 16 yaşındaki Elif Dur'un cesedini Keban Baraj Gölü'nde bulan ekipler, 14 yaşındaki Fatma Dur'u arama çalışmalarına devam ediyor... Bu arada, bonenin bulunduğu yerde iki kız kardeşin isminin baş harfinin yazılı olduğu görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O anda feryatlar yükseldi...

Elazığ'da dünden beri haber alınamayan iki kız kardeşten biri ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yılangeçiren köyünde yaşayan Fatma (14) ve Elif Dur (16), dün saat 10.00 sıralarında evden ayrıldı. Kızlarının eve dönmemesi üzerine endişelenen aile bireyleri, Fatma ve Elif'i aramaya başladı. Aile fertleri, arama çalışmalarından bir sonuç elde edemeyince durumu Jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri ve aile bireylerince yürütülen çalışmalar sırasında, kardeşlerden birine ait olduğu düşünülen bone köye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Kireç Çeşmesi mevkisinde, Keban Baraj Gölü kıyısındaki bir değnekte asılı bulundu. Bunun üzerine, gölde dalgıçlarca arama çalışması yapılması kararlaştırıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı dalgıçlarca yapılan arama çalışmaları sonucunda, Pertek Feribot İskelesi yakınlarında Elif Dur'un cesedine ulaşıldı.

Dur'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Elazığ eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Aile fertleri, Elif'in cesedinin bulunması üzerine gözyaşlarını tutamadı.

Fatma Dur'u arama çalışmaları devam ediyor.

Bu arada, bonenin bulunduğu yerde iki kız kardeşin isminin baş harfinin yazılı olduğu görüldü.

ELİF LİSE 11’NCİ SINIFA GEÇMİŞTİ, FATMA DA ORTAKOLU BİTİRMİŞTİ

Keban Baraj Gölü’nde cesedi bulunan 17 yaşındaki Elif Dur’un Atatürk Anadolu Lisesi 11’nci sınıfa geçtiği öğrenildi. Halen arama çalışmaları devam eden 14 yaşındaki Fatma Dur’un ise Salkaya Köyü Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nu bu yıl bitirdiği belirtildi.

Bu yıl liseye başlamaya hazırlanan Fatma Dur’un annesi Besime ve ağabeyi Mehmet, Elif Dur’un cenazesinin çıkarılması sırasında sinir krizleri geçirdi. sağlık görevlilerinin müdahale ettiği anne ve ağabey Dur, botla feribot iskelesine getirildi. Jandarma ekipleri de çevredeki hakim tepelerde güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.