Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzenekle ölümü seçmişti! O anne yıkıldı

Adana'da odasının kapısına kurduğu düzenek ile annesine kendini öldürten genç toprağa verildi. Anne, "Bu acıyla nasıl yaşayacağım" diyerek gözyaşı döktü

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düzenekle ölümü seçmişti! O anne yıkıldı

Olay dün Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre İstanbul'da fizyoterapi eğitimi gören Emre Görür okuldan mezun olduktan sonra bir süre İstanbul'da yaşamaya başladı.

İddialara göre sevgilisinin Kanada'ya eğitim için gitmesi üzerine psikolojik sorunlar yaşadı, Adana'ya ailesinin yanına dönüp tedavi gördü. Görür, odasına kurdu düzeneği kapının koluna bağladı. Cumartesi sabahı resim öğretmeni olan ve oturdukları apartmanın altında atölyesi bulunan anne Hülya Güngör, oğlunu kaldırmak için odanın kapı koluna bastırdığı an tüfek sesi duydu.

Oğlu tarafından hazırlanan düzeneğin harekete geçmesiyle ateş alan pompalı tüfekten çıkan fişek Emre'nin başına isabet etti. Yapılan otopsinin ardından Emre'nin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Oğlunu kaybeden baba Bilal ile anne Hülya'yı yakınları teselli etmeye çalıştı. Acılı anne cenazede "Ben bu acıyla nasıl yaşayacağım" diyerek gözyaşı döktü. Genç adamın yakınları da ağıtlar yaktı.

Emre Güngör'ün cenazesi Buruk Mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.