Hava Durumu

O aracın içinden 2 bavul çıktı

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı. Aracın içerisinde iki bavulla birlikte Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O aracın içinden 2 bavul çıktı

Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı. Aracın içerisinde iki bavulla birlikte Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi. Ekipler araçla ilgili çalışmalara yarın sabaha kadar ara verdi. Yapılan incelemenin ardından araç, ekipler tarafından götürüldü.

DİPLOMATİK PLAKALI ARAÇ İNCELENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturması kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlü ekipleri, dün Başkonsolosluğa ait "34 CC 1736" diplomatik plakalı bir aracın Sultangazi'de bir otoparkta park halinde olduğunu belirledi.

Ekipler, Başkonsolosluk ve Başsavcılıktan inceleme yapmak üzere izin talebinde bulundu. Alınan izinlerin ardından olay yeri inceleme ekipleri, otoparka geldi. Öte yandan, Suudi yetkililerin de olay yerine gelmesinin beklendi. Polis ekiplerinin otopark ve çevresindeki güvenlik önlemleri devam ederken, çok sayıda basın mensubu da çalışmaları takip etti.

KAŞIKÇI'YA AİT EŞYALAR BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlü ekipleri, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı. Aracın içerisinde iki bavulla birlikte Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi. Ekipler araçla ilgili çalışmalara yarın sabaha kadar ara verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.