Hava Durumu

O bir Türkiye güzeli... Bakın hangi partiden aday?

Türkiye güzeli Özlem Kaymaz CHP'den milletvekili adayı adayı oldu. Kaymaz ön seçimde manken Tuğba Özay'ın da aralarında bulunduğu aday adaylarıyla yarışacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O bir Türkiye güzeli... Bakın hangi partiden aday?
CHP’de aday adayı olmak için 2 bin 822 kişi başvurdu. Başvuru yapanlar arasında  1992 yılında Türkiye güzeli seçilen manken Özlem Kaymaz da var.

Kaymaz  İstanbul 1’inci Bölge’den milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medyadan duyurdu.  Kaymaz şunları yazdı: "CHP İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusu yapılmıştır. Bir kadın, bir anne , bir yüzücü, bir yelkenci, bir İtalyan Liseli, bir Galatasaraylı, bir Kadıköylü , bir Türkiye Güzeli , bir engelli çocuk annesi , bir Cumhuriyet çocuğu olarak 16 yıl ülkemden uzakta yaşadıktan sonra şimdi kendi vatanımda, hepimizin davası için elimi taşın altına koymaya karar verdim! Allah utandırmasın. Yolumuz açık olsun."

ÖN SEÇİMDE ÖZAY İLE YARIŞACAK

Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz İstanbul 1. Bölge'den ön seçime giriyor. Ön seçimde rakipleri arasında mankenTuğba Özay da var.

ÖZLEM KAYMAZ KİMDİR?

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire’in kapağına çıkan ilk Türk kızı oldu. 1992 yılında 18 yaşındayken Türkiye Güzeli olarak taç giydi. ‘İtalyan Liseli’, ‘Sörfçü Türkiye Güzeli’ olarak o dönem hafızalara kazındı. 23 yıl mankenlik yaptıktan sonra hayalindeki erkekle, Hollandalı Watze De Vries’le karşılaştı. Evlenip Hollanda’ya yerleşen Kaymaz, 15 yıl sonra ailesiyle Türkiye’ye döndü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.