Hava Durumu

O dizinin setinde dehşet anları...

‘O Hayat Benim’ dizisinin Çekmeköy’deki çekimlerini basan mahallenin alkollü gençleri terör estirdi. Gençler set ekibini ve oyuncuları bölgeden kovmak istedi

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O dizinin setinde dehşet anları...

Başrollerinde Keremcem, Ceren Moray, Ezgi Asaroğlu ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun oynadığı ‘O Hayat Benim’ dizisinin setinde oyuncular ve çekim ekibi büyük bir tehlike atlattı. Çekimleri, çekmeköy Gelincik Yokuşu’ndaki gecekondu mahallesinde yapılan dizinin setinde frenleri patlayan bir minübüs set ekibinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Bir aracın freni patladı

Frenleri patlayan araç, yokuştan aşağı hızla inerek, duvara çarptı. Ekip çekim arasında olduğu için herhangi bir zararın görülmediği kazada şoka giren minübüs şoförü ise araçtan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Kazanın olduğu sırada mahallede Alkol alan gençler, mahalle sakinleri tarafından polise şikâyet edildi.

‘Çekim yapamazsınız’

Şikâyet üzerine mahalleye gelen polisleri, dizi ekibinin çağırdığını sanan gençlerin, bunun üzerine ellerinde sopalarla seti bastığı iddia edildi. Çeşitli hakaretler ederek, “Burada çekim yapılmasını istemiyoruz” diyen gençler, set ekibini ve oyuncuları mahalleden kovmak istedi. Kazanın şokunu atlatamadan, mahalle gençlerinin saldırısına uğrayan dizi ekibi ise çareyi polis eşliğinde çekim yapmakta buldu. Olayın yaşandığı günden beri ‘O Hayat Benim’ dizisinin Gelincik Yokuşu’ndaki çekimleri polis korumasında yapılıyor. (Mlliyet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.